Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 10/3/2009 (2)

*Στους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού καθώς και στο Νομάρχη Καβάλας επιρρίπτει ευθύνες για το θέμα της ίδρυσης του εφετείου Ανατολικής Μακεδονίας ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Καβάλας Κώστας Παπακοσμάς. Κάνει μάλιστα λόγο για μετακύλιση ευθυνών με στόχο να κερδηθεί χρόνος ενώ αναφερόμενος στην πρόσφατη σύσκεψη, ο κύριος Παπακοσμάς σημειώνει πως έγινε απλά για τις εντυπώσεις.

*Για μια πόλη που έχει κατακλυστεί από το τσιμέντο τη στιγμή που δεν λαμβάνεται καμία μέριμνα για αξιοποίηση χώρων υπέρ των πολιτών κάνει λόγο ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Νέα Πόλη Ηλίας Ιωαννίδης. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται μάλιστα σε κτήρια όπως αυτό της λέσχης αξιωματικών αλλά και στο σπίτι του στρατηγού στην Παναγία τα οποία σύμφωνα με τον κύριο Ιωαννίδη θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν προς όφελος της κοινωνίας με καλύτερο τρόπο.

*Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η προετοιμασία για τη διοργάνωση των Πανελλήνιων σχολικών αγώνων κολύμβησης οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η εκδήλωση βράβευσης του Ολυμπιονίκη Γρηγοριάδη αλλά και η παρουσία του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης από τις Σέρρες.

*Διχάζει το ενδεχόμενο προώρων εκλογών τους πολίτες. Οι περισσότεροι θεωρούν οι οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν αφου συνέλθει πρωτα η χωρα μας οικονομικά και θα πρέπει η κυβέρνηση Καραμανλή να εξαντλήσει τη τετραετία. Για κάποιους άλλους οι μονή λύση όμως από αυτό το τελμα είναι οι εκλογές .Το σίγουρο πάντως είναι πως οι πολίτες δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να επιβαρυνθούν οικονομικά από τις προεκλογικές δαπάνες των κόμματων στο ενδεχόμενο των προώρων

*Με θετικό μάτι αντιμετωπίζουν οι Καβαλιώτες πολίτες την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι η Κυβέρνηση έκλεισε τη συμφωνία με τον Όμιλο της ΜΙG και η εταιρία το Σεπτέμβριο θα περάσει στα χερια του Ανδρέα Βγενόπουλου.

*Με την παράσταση Μουσικό Ταξίδι στον κόσμο άνοιξε η φετινή περίοδος των εκδηλώσεων μουσικές παραλλαγές στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 14 Μαϊου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου