Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 10 - 3 - 2009

Με την αποχώρηση του βουλευτή Μιχάλη Τιμοσιδη και τις απουσίες του δημάρχου Καβάλας Κωστή Σιμιτση και του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Καλαντζή στηλιτεύτηκε η σύσκεψη των φορέων του νομού Καβάλας για τις κινήσεις στο ζήτημα της ίδρυσης Εφετείου ,η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του νομάρχη Θόδωρου Καλλιοντζη. Εν μέσω έντασης αποφασίστηκε η σύνταξη κ αποστολή επιστολής προς τον Υπουργό δικαιοσύνης ζητώντας του συνάντηση για το ζήτημα του Εφετείου

Οι πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες Κολύμβησης με τη συμμέτοχη και της Κύπρου θα διοργανωθούν στο κλειστό Κολυμβητήριο της Καβάλας .Την έναρξη των αγώνων θα κηρύξει ο υφυπουργός αθλητισμού Γιαννης Ιωαννίδης.Με αφορμή την διοργάνωση των αγώνων ο Νομάρχης Καβάλας δήλωσε οτι τώρα θα φανούν οι κόποι τόσων ετών για την ολοκλήρωση της κατασκευής κ της λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών από τη Βουλγαρίαπροχώρησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας. Oι δυο δραστες ειχαν τοποθετησει μικροκαμερα σε μηχανηματα αυτοματης αναληψης χρηματων τραπεζων,αντεγραφαν το πιν των καρτων κ στη συνεχεια προχωρουσαν σε αναληψεις μεγαλων χρηματικων ποσων.

Ο Παρασκευας Μαραπιδης είναι ο νεος αστυνομικος διευθυντης Καβαλας. Πλεον μετα από ένα χρονο υπηρεσιας του και πλεον στην Καβαλα δηλωνει ετοιμος για αλλαγες στις μεθοδους της αστυνομιας

Συνέδριο για το μέλι και την προσφορά των προϊόντων του στον τομέα της υγεία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας Καβάλας. Πρόκειται για το πρώτο μακεδονικό επιστημονικό συνέδριο μελισσοκομίας το οποίο διοργανώθηκε απο τη Νομαρχία Καβάλας το μελισσοκομικό συνεταιρισμό και το Δήμο Θάσου.

Η Εγνατία οδός ως μοχλός τουριστικής ανάπτυξης των περιοχών απο τις οποίες διέρχεται ήταν το θέμα της ημερίδας που διοργανώθηκε απο την εφημερίδα Μακεδονία στο Ξενοδοχείο Ελισό στην Ξάνθη, παρουσία του υπουργού Μακεδονίας Θράκης και του Γεν Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Για την σημασία της Εγνατία Οδού μίλησαν η πανεπιστημιακός Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ ο Νομάρχης Ξάνθης αλλά και ο πρόεδρος της Εγνατία ΑΕ

Στις ενέργειες που γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και που στοχεύουν να μετατρέψουν την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο αναφέρθηκε ο πρόεδρος της βουλής Δημήτρης Σιούφας μιλώντας σε εκδήλωση στην Ξάνθη. Μάλιστα ο κ. Σιούφας υπογράμμισε τα οφέλη που συνεπάγονται απο τις σημαντικές ενεργειακές πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί απο τη χώρα μας.

Στρατόπεδα διεκδίκηση απόδοση στις πόλεις για το δημόσιο χώρο για τη δημόσια ζωή είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η παράταξη νέα πόλη την Κυριακή 11 Μαρτίου. Αρκετοί οι ομιλητές ενώ παρέμβαση θα κάνει κ ο δήμαρχος Σερρών ο οποίος θα μιλήσει για τις κινήσεις που έγιναν στο δικό του δήμο για την παραχώρηση εκτάσεων.

Τα γενέθλια για τα 18 χρόνια λειτουργίας τους γιόρτασαν οι περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί σέντερ τιβι και ένα τσάνελ. Ετσί, διοίκηση, εργαζόμενοι στον όμιλο και πολύ συνεργάτες έκοψαν την καθιερωμένη τούρτα και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου